210 9313910-6944 197379
Τι σε Kρατάει από το να Δοκιμάσεις την Ψυχοθεραπεία; (animation)
school-of-life

Ποιοί είναι οι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι διστάζουν να δοκιμάσουν την ψυχοθεραπεία; Μήπως είναι μόνο για εκείνους που πάσχουν από κάποια σοβαρή ψυχική διαταραχή ή έχουν κάποιο περίεργο και τεράστιο πρόβλημα; Και γιατί να μη μιλήσεις σ’ενα φίλο αντί να πας σ’έναν ψυχοθεραπευτή; Κι έπειτα κοστίζει… δεν έχω τα χρήματα που χρειάζονται…  Το παρακάτω βίντεο από το “Τhe School of Life” διαλύει ορισμένες από τις συχνότερες προκαταλήψεις που συνήθως κρατούν τους ανθρώπους από το να δοκιμάσουν την ψυχοθεραπεία και εξηγεί ότι το μόνο προσόν που χρειάζεται για να κάνεις ψυχοθεραπεία είναι να είσαι ένα “φυσιολογικό ανθρώπινο ον”.

 • Μαρτινου Ελενη January 4, 2018 at 9:47 pm| Reply

  Θα ήθελα να μου προτείνατε που μπορώ να ξεκινήσω on -line psixotherapy

  • Elena Kampisopoulou January 10, 2018 at 3:25 pm| Reply

   Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!
   Στο γραφείο μας παρέχει ψυχοθεραπεία on line μέσω skype. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6944197379.

Leave us a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω μιας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 αρθ.51)
created by eight8.