210 9313910-6944 197379
Ας Διασκεδάσουμε με ένα Ψυχολογικό Τέστ…!
  • personality-
personality

Αυτό είναι ένα σύντομο διασκεδαστικό ψυχολογικό τεστ που θα σας πει ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σας. Τα αποτελέσματά του βασίζονται στο πώς νιώθετε αυτή τη στιγμή και φυσικά θα αλλάξουν με τον καιρό. Δεν θα προσθέσουμε εικόνες σε αυτό το τεστ, έτσι ώστε να μπορεί να δουλέψει η φαντασία σας και όχι αυτό που βλέπετε.

Δοκιμάστε το και αν θέλετε μοιραστείτε μαζί μας τα σχόλια σας για το πόσο ακριβές το βρήκατε. Καλή διασκέδαση!

Λοιπόν, κλείστε τα μάτια σας….

Ή μάλλον όχι!! Μην τα κλείσετε γιατί δε θα μπορείτε να διαβάσετε τις ερωτήσεις. Αν θέλετε πάρτε μολύβι και χαρτί για να σημειώνετε τις απαντήσεις αν νομίζετε ότι δεν θα τις θυμάστε.
Ωραία, και…αρχίστε να φτιάχνετε την εικόνα στο μυαλό σας…
 
Φανταστείτε μια έρημο…

1. Είναι μέρα ή νύχτα ;

 
Φανταστείτε τώρα έναν κύβο μέσα στην έρημο και βάλτε τον κάπου στην εικόνα σας.

2. Τι μέγεθος έχει ο κύβος;  (μικρό, μεσαίο ή μεγάλο)?

3. Πού, στην εικόνα σας, τον έχετε τοποθετήσει; (στο έδαφος, να αιωρείται, στον ουρανό;)

4. Πώς είναι οι άκρες του κύβου; (στρογγυλεμένες ή γωνιώδεις;)
 
Και τέλος με τον κύβο, τώρα φανταστείτε μια σκάλα μέσα στην εικόνα.

5. Από τι υλικό είναι φτιαγμένη; (ξύλο, μέταλλο, ή άλλο;)

6. Πόσο μακριά είναι η σκάλα από τον κύβο;

 
Τώρα, φανταστείτε μερικά λουλούδια και βάλτε τα κάπου στην εικόνα σας.

7. Είναι μπουκέτο ή είναι σκορπισμένα;

8. Πόσο κοντά  ή μακριά είναι στον κύβο;

 
Και τώρα σκεφτείτε ένα άλογο, και βάλτε το κι αυτό στην εικόνα σας

9. Είναι αρσενικού ή θηλυκού γένους;

10. Πόσο μακριά ή κοντά είναι το άλογο στον κύβο;

 
Τέλος, φανταστείτε μια καταιγίδα και βάλτε τη στην εικόνα επίσης..

11. Πού βρίσκεται η καταιγίδα σε σχέση με τον κύβο;

 
Και τώρα… ώρα για απαντήσεις …

 

Απαντήσεις

 
1. Νύχτα  ή μέρα – Αυτό μας λέει αν είστε ένα αισιόδοξο ή απαισιόδοξο άτομο.
Εάν επιλέξατε μέρα συνήθως βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων,ενώ εάν επιλέξατε νύχτα βλέπετε συνήθως την αρνητική πλευρά.

 
Ο Κύβος – ο κύβος είστε Εσείς.
 
2. Μέγεθος του κύβου – Αυτό είναι το μέγεθος που βλέπετε τον εαυτό σας σε σχέση με τους ανθρώπους γύρω σας αυτή τη στιγμή.
 
3. Τοποθεσία του κύβου – Εάν ο κύβος είναι πιο κοντά στο έδαφος τότε βλέπετε τον εαυτό σας ως ένα μάλλον προσγειωμένο άτομο. Εάν ο κύβος είναι στον αέρα βλέπετε τον εαυτό σας επάνω από τους άλλους…
 
4. Άκρες του κύβου – Γωνιώδεις άκρες σημαίνουν ότι μπορεί να έχετε μια ροπή προς την τελειομανία. Στρογγυλεμμένες άκρες σημαίνουν ότι δεν είστε ιδιαίτερα κριτικός για τα πράγματα και μπορεί να τα αφήνετε να «πέφτουν κάτω» που λένε.
 
Η Σκάλα – οι φίλοι σας.
 
5. Το υλικό της σκάλας – Όσο ποιο δυνατό το υλικό τόσο πιο δυνατή η σχέση που έχετε με τους φίλους και η σημασία που έχουν στη ζωή σας..
 
6. Απόσταση από τον κύβο – Aυτό δείχνει πόσο μακριά ή κοντά πιστεύετε ότι είναι οι φίλοι σας αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Αν π.χ  η σκάλα στηρίζετε στον κύβο παραπέμπει σε μια πολύ στενή σχέση.

 
Τα Λουλούδια – η οικογένειά σας.
 
7. Μπουκέτο ή σκορπισμένα – Το μπουκέτο δείχνει μια μάλλον στενή σχέση με τα μέλη της οικογένειας και ότι θεωρείτε την οικογένειά σας ενωμένη. Αν τα λουλούδια είναι σκορπισμένα ίσως οι σχέσεις με την οικογένεια να μην είναι τόσο καλές  ή να υπάρχει μεγάλος βαθμός ανεξαρτησίας μεταξύ τους.
 
8. Πόσο μακριά από τον κύβο – Αυτό δείχνει τη σημασία της οικογένειας για εσάς και πόσο κοντά πιστεύετε ότι είστε στην οικογένειά σας. Όσο πιο κοντά τόσο περισσότερη αγάπη αισθάνεστε για την οικογένειά σας.
 
Το άλογο – ο/ η σύντροφός σας στη ζωή.
 
9. Αρσενικό ή Θηλυκό φύλο – Aυτό είναι ο τύπος του χαρακτήρα που αναζητάτε στο σύντορφό σας, με το αρσενικό να είναι ένας δυνατός χαρακτήρας ενώ το θηλυκό να είναι ένας πιο μαλακός και ήπιος χαρακτήρας…
Δεν έχει σημασία αν π.χ είστε άνδρας και επιλέξετε το άλογο να είναι αρσενικού φύλου, σημαίνει ότι αναζητάτε μια γυναίκα με δυνατό χαρακτήρα.
 
10. Πόσο κοντά/μακριά είναι – Aυτό και πάλι δείχνει πόσο κοντά αισθάνεστε αυτή τη στιγμή με το σύντροφό σας- προσέξτε αν για παράδειγμα είναι στην ίδια απόσταση με την οικογένειά σας; ή πιο κοντά;
 
Η Καταιγίδα – προβλήματα στη ζωή σας…
 
11. Πού βρίσκεται η καταιγίδα σε σχέση με τον κύβο; – Όσο πιο κοντά είναι στον κύβο τόσο πιο πιεσμένος νιώθετε και τόσο πιο πολλά προβλήματα αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή.
Ορισμένοι άνθρωποι είναι περικυκλωμένοι από την καταιγίδα, κάποιοι την βλέπουν μέσα στον κύνο, άλλοι πολύ μακριά…και ορισμένοι δεν την βλέπουν καθόλου!!

 
Λοιπόν, αυτά… ελπίζω να το διασκεδάσατε και ίσως να καταλάβατε κάτι παραπάνω για τον εαυτό σας. Θα ήταν ενδιαφέρον να κάνετε το τεστ και κάποια στιγμή αργότερα στη ζωή σας και να δείτε πώς έχει αλλάξει η εικόνα σας αφού όπως είπαμε τα αποτελέσματα αντιπροσωπεύουν το πώς νιώθουμε αυτή τη στιγμή!

Αν θέλετε, στείλτε μας τα σχόλια σας για πόσο ακριβές το βρήκατε σχετικά με τον εαυτό σας…

Leave us a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω μιας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 αρθ.51)
created by eight8.