210 9313910-6944 197379
Συμβουλευτική Ψυχ. Υγείας/Ψυχοθεραπεία -Γιατί να αναζητήσω Συμβουλευτική Ψυχ.Υγείας;
Οι λόγοι για τους οποίους αναζητά κανείς συμβουλευτκή βοήθεια/ψυχοθεραπεία ποικίλουν όσο και οι ίδιοι οι άνθρωποι. Συχνά, οι θεραπευόμενοι έχουν ζήσει οδυνηρές ή στρεσσογόνες καταστάσεις για τις οποίες θα ήθελαν να μιλήσουν σε ένα ασφαλές πλαίσιο. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν τρέχοντες εμπειρίες πένθους, χωρισμού ή άλλων σημαντικών μεταβάσεων ζωής, ή εμπειρίες από το παρελθόν, όπως γεγονότα της παιδικής ηλικίας που τους εμποδίζουν στην ενήλικη ζωή. Άλλοι ζητούν βοήθεια για να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένα ψυχολογικά χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές που θα ήθελαν να αλλάξουν, όπως ψυχαναγκαστικές σκέψεις, ή δυσκολίες στις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους.

Ορισμένοι άνθρωποι ξεκινούν συμβουλευτική/ψυχοθεραπεία για να εξερευνήσουν ένα γενικό συναίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή τους ή για να ανταπεξέλθουν σε συναισθήματα κατάθλιψης και άγχους. Άλλοι, βλέπουν τη συμβουλευτική/ψυχοθεραπεία ως μέρος της προσπάθειάς τους να ανακαλύψουν ή να δημιουργήσουν νόημα στη ζωή τους. Πολλοί άνθρωποι έλκονται από τη συμβουλευτική/ψυχοθεραπεία, θεωρώντας τη μια ευκαιρία να αναπτυχθούν προσωπικά σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον: δεν είναι απαραίτητο να έχει κανείς κάποιο πρόβλημα για να βρει τη συμβουλευτική/ψυχοθεραπεία χρήσιμη.

Η ζωή είναι ένα μεγάλο δημιουργικό έργο και η αυτo-έκφραση είναι ουσιαστική για σένα.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω μιας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 αρθ.51)
created by eight8.