210 9313910-6944 197379
Βιωματικό Εργαστήριο: Εξερευνώντας το Δημιουργικό μας Εαυτό

creative-brain-494x3701

H δημιουργικότητα δεν είναι χαρακτηριστικό ή προνόμιο ορισμένων ανθρώπων,είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης και δεν υπάρχει σε όλους μας.Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας μπορεί να μας απομακρύνουν από τον δημιουργικό μας εαυτό κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι δεν έχει πρακτική αξία. Και όμως η δημιουργικότητα έχει πολλές μορφές, «χωράει» παντού και όταν της επιτρέπουμε να συμμετέχει στη ζωή μας έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει την κάθε κατάσταση, από το να συνθέσουμε ένα μπουκέτο λουλούδια ή να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια συνάντηση μέχρι να επινοήσουμε μια νέα λύση για ένα σημαντικό πρόβλημα.

Εκείνο που χρειάζεται είναι να ξαναέλθουμε σε επαφή μαζί της, να την καλλιεργήσουμε και να επωφεληθούμε από όσα έχει να προσφέρει σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Πιστεύοντας στη μεταμορφωτική της δύναμη, σας προσκαλούμε να περάσουμε ένα ευχάριστο τρίωρο, όπου με εργαλείο το θεατρικό μέσο, θα εξερευνήσουμε και θα διευρύνουμε το δημιουργικό μας εαυτό, μέσα από μια σειρά ασκήσεων που αφυπνίζουν τη φαντασία, την ομαδικότητα και τον αυθορμητισμό.

 

Συντονιστές: Σάλλυ Ασημάκη, MA in Theatre – University of the Arts, London

Έλενα Καμπισοπούλου, Ψυχολόγος-Θεραπεύτρια, ΜSc.

Χώρος: Εργαστήρι Τεχνών “Art How”, Ρίον Πατρών
Ημερομηνία: Σάββατο 12 Απριλίου 2014
Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας με την παρακάτω φόρμα για να ενημερωθείτε για τη νέα ημ/νία διεξαγωγής του εργαστηρίου
Ώρες: 17.00-20.00
Λεπτομέρειες Συμμετοχής: Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν, ο αριθμός των ατόμων είναι περιορισμένος (έως 10 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2610-995570 ή/και 6936 171393 (απογευματινές ώρες) και στο 6944 197379 (πρωινές ώρες).

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Όνομα*

Τηλέφωνο*

Email*

Θέμα

Το μηνυμά σας

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω μιας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 αρθ.51)
created by eight8.