210 9313910-6944 197379
Ζωγραφίζοντας τον εαυτό μας

abstract portrait

Ο  Pablo Picasso, είχε κάποτε πει ότι: «η τέχνη ξεπλένει από την ψυχή τη σκόνη της καθημερινής ζωής». Σ’ αυτό το βιωματικό εργαστήριο πρόκειται να συνδυάσουμε την τέχνη με την ψυχολογία για να αποκτήσουμε μια βαθύτερη κατανόηση γύρω από τον «εσωτερικό» και «εξωτερικό» μας εαυτό. Ο «εσωτερικός» μας εαυτός, περιλαμβάνει τον βαθύτερο προσωπικό μας κόσμο: σωματικές αισθήσεις, συναισθήματα, φαντασιώσεις, αναμνήσεις, σκέψεις, πράγματα που ευχόμαστε.  Ο εξωτερικός μας εαυτός είναι εκείνο το μέρος που είναι ορατό στον έξω κόσμο, οι τρόποι με τους οποίους εκφράζουμε τον εαυτό σας κοινωνικά.

Αφού διαλογιστούμε επάνω στις δύο εκδοχές του εαυτού μας πρόκειται να αποτυπώσουμε στον καμβά τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την καθεμία χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από μέσα που εκφράζουν τον καθένα μας. Στη συνέχεια, μέσα σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αποδοχής, πρόκεται να διεργαστούμε την εμπειρία του κάθε συμμετέχοντα και τα ιδιαίτερα νοήματα που μπορεί να προκύπτουν από τον τρόπο με τον οποίο τον απεικόνισε τον εαυτό του.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το εργαστήρι αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για εκείνους που θα ήθελαν να έλθουν σε επαφή με τον εαυτό τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ή/και  που μπορεί να διέρχονται μια μεταβατική φάση και πού θα ήθελαν να κατανοήσουν καλύτερα ερωτήματα όπως: «ποιος είμαι;» και «ποιος γίνομαι;».

 

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 

Όνομα*

Τηλέφωνο*

Email*

Θέμα

Το μηνυμά σας

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω μιας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 αρθ.51)
created by eight8.